Vi började sälja batterier redan 1996, men då främst till bärbara datorer, mobiltelefoner och handverktyg. Till en början var det i en mycket liten skala men vi satsade redan då på leverantörer med högre kvalitet och genom Internetförsäljningen direkt till slutkund kunde vi hålla mycket konkurrenskraftiga priser.

Företaget har vuxit sedan starten och idag är vi etablerade med två kontor i Stockholm samt Gävle med lagerlokal i Uppsala. Under åren har vi kommit att specialisera oss mer och mer på hörapparatsbatterier. Vi säljer två fabrikat; Accessory Line samt Rayovac. Förutom batterier säljer vi även tillbehör till hörapparater, såsom rengöringskit, filter till hörapparater och slang.

Affärsidén är att snabbt och enkelt leverera hörapparatsbatterier direkt hem i brevlådan, till ett avsevärt lägre pris än i apotek eller dagligvaruhandeln. I och med att vår försäljning av hörapparatsbatterier ökade delade vi upp verksamheten 2010. Vi gick tidigt över till helt kvicksilverfria batterier och är anslutna till El-Kretsens återvinningsprogram för batterier.